Σάββατο 29 Μαΐου 2010

"Η τελευταία σας ελπίδα " - μήνυμα από τα κορόϊδα...


Με την είδηση πως ο Μαντέλης πήρε μίζα 200,000 μάρκα και τα δύο μεγάλα κόμματα έσπευσαν να μας πείσουν για τις καλές τους προθέσεις και για το πόσο αποφασισμένοι είναι να σταματήσουν σε όλους τους τομείς τα φαινόμενα διαφθοράς.

Έτσι ο κ Σαμαράς πρώτη φορά δημόσια μίλησε για τις «συμπεριφορές» των «δικών του» κακών παιδιών και από την άλλη πλευρά το ίδιο και σε όλους τους τόνους και ο πρωθυπουργός (επίτηδες δεν είναι το πρώτο γράμματα κεφαλαίο).

Κύριοι μπορεί να είμαστε ένα έθνος αμόρφωτων, μπορεί να είμαστε ένα έθνος «παρτάκηδων» που δίνουμε σημασία μόνο όταν το «κακό» φτάσει στην πόρτα μας, μπορεί να είμαστε ένα έθνος του «αφρού» της επιφάνειας που δεν εμβαθύνει παρά μόνο στις υποθέσεις των απογευματινών σειρών των τηλεοράσεων, ΑΛΛΑ

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ (κατά παράδοση).

200.000 μάρκα = 100.000 ευρώ σύμφωνα με τους Γερμανούς οι μίζες που δόθηκαν σε έλληνες ήταν γύρω στα 90.000.000 ευρώ. Άρα ρωτάμε που είναι τα υπόλοιπα 89.900.000 ευρώ πέρα από αυτά που πήρε ο Μαντέλης?

Είναι δυνατόν να νομίζετε πως αρκεί μια δημόσια κατακραυγή για τα στελέχη σας για να καταλαγιάσει το αίσθημα της αδικίας που νιώθει ο μέσος Έλληνας?

Είναι δυνατόν να νομίζετε πως πιστεύουμε ειλικρινά ότι είναι εξαίρεση η μίζα στους πολιτικούς και περιορίζεται σε 4-5 άτομα?

Είναι δυνατόν να νομίζετε πως πιστεύουμε ότι δεν υπάρχουν μίζες σε όλες τις δοσοληψίες του κράτους με επιχειρήσεις?

Είναι δυνατόν να νομίζετε πως ξεχνάμε πόσο έχουν υπερτιμολογηθεί τα πάντα σ’ αυτή την χώρα?

Λυπάμαι ΑΥΤΗ την φορά θα σας ενημερώσω πως δεν θα περάσει έτσι εύκολα, το ποτήρι ξεχείλισε και δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Το λαϊκό ξέσπασμα είναι δεδομένο όσο δεδομένη είναι και η επερχόμενη χρεωκοπία μας και τότε θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

Εκτός!
Εκτός!
Εκτός!

Αν πραγματικά εννοείτε όσα λέτε (πράγμα για το οποίο όλοι αμφιβάλουμε), οπότε θα φανεί.

Ελπίζουμε ακόμα μια φορά αφού ως γνωστό η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

Προσέξτε όμως αν αυτή η ελπίδα πεθάνει μην πείτε πως δεν σας τα λεγα….. θα είναι πλέον αργά για εσάς.

εμείς τα κορόϊδα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India