Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Επιτέλους οι φίλοι μας δανείζουν 40 δις Ευρώ!

 Επιτέλους λοιπόν οι εταίροι και φίλοι μας αποφάσισαν μπροστά στον κίνδυνο να γίνει τόμπολα η επίθεση εναντίον  της Ελλάδας και να πλήξει το Ευρώ, να δανείσουν στην χώρα μας 40 δις με τόκο 5% !!!!

Φοβερή βοήθεια αν σκεφτεί κανείς πως οι ίδιοι δανίζονται με 3% όπως έχουμε πει σε προηγούμενα δημοσιεύματα στο Σκέψις.

Δηλαδή είναι σαν να χρεοκοπείς και ο φίλος σου να σου δανίζει και μάλιστα με τόκο. Τι σόι φίλος θα ήταν αυτός...

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι σημερινοί φίλοι και εταίροι μας, πάντα πρόθυμοι να μας βοηθήσουν μέσα στους αιώνες όπως και τώρα, άλλοτε στην προσπάθειά τους να μας βοηθήσουν κατέλαβαν και λεηλάτησαν την Κωνσταντινούπολη.

Αργότερα πάλι για να μας βοηθήσουν μας έδωσαν πάλι χρήματα για να κάνουμε την επανάστασή μας ενάντια στον Τούρκο που είχε φτάσει στην Αυστρία και δε ήταν πρέπον μουσουλμάνοι να πατάνε χριστιανικά χώματα.

Μέχρι και την αρχή του 20ου αιώνα αποπληρώναμε εκείνα τα «φιλικά» δάνεια.

Αργότερα οι φίλοι και εταίροι μας ενώ μας έδιναν χρήματα και όπλα για να κάνουμε την Μικρασιατική εκστρατεία στην συνέχεια αποφάσισαν πως δεν ήταν κομψό οι Έλληνες να γίνουν ξανά κοσμοκράτορες κι έτσι άρχιζαν να εξοπλίζουν τους Τούρκους αφού ως γνωστό οι Γερμανοί ανάλαβαν να εκπαιδεύσουν και να εξοπλίσουν τον Ατατούρκ.

Κατόπιν οι φίλοι και εταίροι μας από τα πλοία τους αραγμένα στο λιμάνι της Σμύρνης απολάμβαναν την σφαγή του Ελληνισμού στο φόντο της καμένης πόλης.

Οι φίλοι μας που διέλυσαν όλο τον κοινωνικό ιστό της χώρας στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και οι σύμμαχοι που αν και δυο φορές με πόλεμο από τον οποίο εκείνοι κέρδισαν περισσότερα, απελευθερώσαμε την Βόρεια Ηπειρο τελικά δεν μας επέτρεψαν να την κρατήσουμε.

Οι ίδιοι φίλοι που όταν ο Τούρκος βιάζε και κατέστρεφε στην Κύπρο και έχοντας δεκάδες διατάγματα του ΟΗΕ για κατάπαυση του πυρός και απόσυρση των Τούρκων από τον νησί δεν κατάφεραν τόσα χρόνια τώρα να επιβάλλουν ούτε ένα ψήφισμα για να σταματήσουν την αδικία.

Οι ίδιοι φίλοι και εταίροι μας που τάχα χρειάζονται να τους πείσουμε για το ότι εμείς είμαστε Μακεδόνες και όχι οι Σκοπιανοί.

Αυτοί λοιπόν οι φίλοι και εταίροι μας, που αν δεν έπεφτε η Πόλη ακόμα θα μέτραγαν με πετραδάκια και σήμερα με την ίδια σταθερή αγάπη , φιλικότητα και αλληλεγγύη μας σώζουν την τελευταία στιγμή δανείζοντας μας τα 40 δις και στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους σκέφτονται «ε να μην βγάλουμε και έμεις κάτι;”

Ευχαριστούμε φίλοι


1 comments:

antonia είπε...

συγχαρητήρια δεν θα μπορούσε να ειπωθεί καλύτερα

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India